Ελληνικά Αγγλικά Γερμανικά
ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

...είσαι πατριώτης, είσαι ΛΑ.Ο.Σ. !


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
«...ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ στην οικογένεια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κάθε Έλληνα της Διασποράς ο οποίος δέχεται τις θέσεις και τις αρχές μας όπως διατυπώνονται στην Διακήρυξη της 11ης Αυγούστου και όπως εκφράζονται από την πολιτική μας δράση...». Διαβάστε παρακαλώ την διακήρυξη!

Γενικές πληροφορίες και εγγραφή
Για οτιδήποτε πληροφορίες ή για την εγγραφή σας ως μέλος ή φίλος του κόμματος, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τα απαραίτητα στοιχεία θα τα βρείτε στην σελίδα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»! Εξάλλου παρακαλούμε όλους που είναι κιόλας μέλη του κόμματος και ζουν στην Βάδη-Βυρτεμβέργη να επικοινωνήσουν επίσης μαζί μας, διότι κάθε μέλος δραστηριοποιείται φυσικά στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. που υπάρχει στον τόπο της μόνιμης κατοικίας του, άσχετα για το που και πότε και από ποιόν έγινε η αρχική εγγραφή του.

Η ταυτότητα και το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι ελληνικό πολιτικό κόμμα, το οποίο σύμφωνα με το πολιτικό πρόγραμμά του δηλώνει επίσημα ότι είναι απόλυτο δημοκρατικό, «ορθόδοξα» λαϊκό, ανθρωποκεντρικό, εκσυγχρονιστικό και ελληνοκεντρικό κόμμα. Εξάλλου δηλώνει επίσης επίσημα ότι δεν είναι δογματικά αντί-αμερικανικό, δεν είναι ένα δογματικά αντί-ευρωπαϊκό, δεν είναι εθνικιστικό, δεν είναι ακροδεξιό, δεν είναι ρατσιστικό και δεν είναι θρησκευτικά φονταμελιστικό. Διαβάστε παρακαλώ το επίσημο πρόγραμμα του κόμματος.Design by G. Anastasakis