Ελληνικά Αγγλικά Γερμανικά
ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

...κόμμα «ορθόδοξα» λαϊκό και πατριωτικό!


ΑΠΟΨΕΙΣ

2/6/2011 - Ξεκάθαρη στάση του ΛΑ.Ο.Σ. εναντίον φασισμό και ρατσισμό

ΒΟΥΛΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 11-3-10

«...εμείς είμαστε εναντίον των εγκληματιών του πολέμου, είμαστε εναντίον των δολοφόνων, είμαστε εναντίον των φασιστών οποιουδήποτε χρώματος, και έχω καταδικάσει σε αυτή την αίθουσα και τον Χίτλερ και τον Στάλιν, άλλοι δεν μπορούν να το πούν αυτό, εμείς καταδικάζουμε εκείνους που εγκλημάτισαν που σκότωσαν κόσμο, αυτή είναι η αλήθεια. Και αυτός ήταν ο υπέρτατος ρατσισμός, ο ρατσισμός του φασισμού, ο ρατσισμός του Στάλιν. Για άλλους όμως είναι θεός ο Στάλιν, για εμάς είναι το ίδιο κατάπτυστος με τον Χίτλερ...»

Εδώ στην Γερμανία κάποιοι μας λένε ότι είμαστε φασίστες, φασιστόμουτρα, ρατσιστές και επικίνδυνοι. Αυτό αποδείχνει ότι αυτοί που τα λένε δεν παρακολουθάνε τι γίνεται πράγματι στην Ελλάδα και ποιες απόψεις εκφράζονται επίσημα στο πρόγραμμα του κόμματος και στην βουλή.

Έλληνες της Γερμανίας, Έλληνες του εξωτερικού, δείτε το βίντεο που ξεκαθαρίζει μια και για πάντα. Όσοι μας συκοφαντείτε ως φασίστες και ρατσιστές, να η απάντησή μας

Ξυπνήστε!

Γεώργιος Αναστασάκης «Ο Μακεδονομάχος»
Επιστήμονας Πληροφορικής

12/12/2011 - Δείτε την ιστοσελίδα MacedoniaOnTheWeb.Eu και υποστηρίξτε την κι εσείς!

Ως επίσημος υποστηρικτής της παγκόσμιας εκστρατείας για τη Μακεδονία σας παρακαλούμε να την υποστηρίζετε κι εσείς, ΕΓΓΡΑΦΤΕΙΤΕ!


Παράθεμα από την ιστοσελίδα τους:
«Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η διεθνής κοινότητα και το διεθνές νομικό σύστημα να επιτρέψουν την αρχή του αυτοπροσδιορισμού να επηρεάσει την πολιτιστική και ιστορική ταυτότητα που ανήκουν σε άλλο έθνος εδώ και χιλιετίες. Σε κανέναν δε θα πρέπει να επιτραπεί η χρησιμοποίηση ενός όρου εθνολογικά, ο οποίος ανήκει σε ένα άλλο έθνος, πολιτιστικά και ιστορικά για αιώνες. Στην περίπτωσή μας, θα πρέπει να εκληφθεί ως μια προφανής προσπάθεια της πΓΔΜ να οικειοποιηθεί οτιδήποτε Μακεδονικό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αποκλειστική χρήση του ονόματος «Μακεδονία», κατά κύριο λόγο υιοθετήθηκε από τους Σλάβους της πΓΔΜ, και η προώθησή τους ως «εθνικά Μακεδόνες» είναι ένα κίνητρο για επεκτατικές αξιώσεις από την πΓΔΜ και τη Διασπορά της. Οι διεκδικήσεις τους ως προς «τα δικαιώματά τους για αυτοπροσδιορισμό" είναι αδικαιολόγητες και παραβιάζουν τα δικαιώματά μας. Κατά συνέπεια, αντιτιθέμεθα σθεναρά στη χρήση του όρου "Μακεδόνας" από ένα Σλαβικό έθνος, βόρεια της Ελλάδας, προς προσδιορισμό των πολιτών του, ενός όρου που αποτελεί μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η αναγνώριση μιας "Μακεδονικής" εθνότητας, σαφώς και χωρίς αμφιβολία, θα μπορούσε να διεκδικήσει οτιδήποτε Μακεδονικό, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας, του πολιτισμού, ακόμη και των εδαφών, αποσταθεροποιώντας μεταξύ άλλων, ολόκληρη την περιοχή.

Η αίτηση θα σταλεί στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών καθώς και στον πρωθυπουργό.»
macedoniaontheweb.eu


Design by G. Anastasakis